måndag 26 september 2011

SD visar sitt rätta bruna ansikte

Sverigedemokraterna har äntligen visat sitt rätta ansikte.

I en motion till kommunfullmäktige anser SD att Norrköpings kommun ska folkomrösta om flyktingmottagande i kommunen. FN beslutar om hur många flyktingar Sverige ska ta emot. Det ställer SD upp på, men anser ändå att en folkomröstning ska ske. Redan där säger de emot sig själva.

SD låtsats vara de partiet som stöttar flyktingarna. Som värnar om invandrarna. Som bara vill ta hand om det Sverige som finns. SD är bra på en sak. Retoriken. Att luras. Att ljuga om statistik, om hur verkligheten ser ut och ljuga om att de för "den vanliga människans talan". De tror att vi tycker som dem. Men det gör vi inte.

Kära SD! 
Det finns ingen massinvandring. SD - ni får inga ryggdunkar i politikens korridoren. SD - vi kommer aldrig samarbeta med er. SD - det är ni som måste bli rakryggade och erkänna att ni vill inte ha några andra människor i Sverige är de som ni anser är svenska. Det är en feg politik. Och SD, vi är inte fega. Vi kommer aldrig ge rasister utrymme för era unkna åsikter. Vi kommer kämpa för ett solidariskt samhälle där alla är välkomna.


                                                  Bild från kommunfullmäktige i Norrköping


Vi är stolta att Norrköping är en stad där det bor invandrare. Tillsammans tar vi hand om varandra. Tillsammans så bidrar vi till Sveriges välfärd. Tillsammans använder vi välfärden. Tillsammans skapar vi Sverige.


Det enda som är bra med SD är att alla andra partier förenar sig mot dem. Så skedde i Norrköping ikväll.

Röstningen? Avslag såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar