onsdag 28 december 2011

Internet är fylld av roliga saker. Och Folkpartiet.

Internet är fylld av roliga saker. Arga katter, bra feministtjejer och roliga bloggar. Och Folkpartiet.

Folkpartiet är ett roligt parti som hippsomhappar omkring lite om vad de tycker och tänker, typ snurrar på en såndär tivolisnurra och får slumpmässigt fram en åsikt. Viktigast är dock att det mesta ska kontrolliniseras/bli överstatligast/euro-niskt.

Folkpartiet Norrköpings viktigaste fråga är om jag är kommunist eller inte. Den frågan tycker liberalerna är både viktigt och spännande. Deras oppositionsråd har till och med, citat "granskat Linda Snecker (v) i sömmarna". Eftersom alla mina sömmar är hela så har jag liksom inte riktigt märkt av händelsen.

Men som jag brukar säga, kommunistkortet dras fram när man är så pass duktig chey att argumenten sinat.

Men alla som känner mig, läser mig eller tittat på mig borde nu eller senare inse att jag är mer sånhär än sånhär.

Precis om Folkpartiet idag är mer sånhär än sånhär.

6 kommentarer:

  1. Om du verkligen tror det du skriver så säger det väl mer om dig än oss (angående vår viktigaste fråga). Men hur vore det om du faktiskt svarade på min fråga? Varför säger du till en partikamrat att du är kommunist, men till NT att du "bara" är socialist?

    SvaraRadera
  2. Och om du lyssnar riktigt noga, eller, man behöver inte ens lyssna så nog, det är uppenbart att det här inlägget dryper av ironi? Du Mathias, om någon, borde ju se det :)

    Nej, jag är inte kommunist. Det är svaret på din fråga. Jag är feminist och socialist, precis som resten av Vänsterpartiet.

    SvaraRadera
  3. Du blir säkert bra som kommunalråd. Svarar inte på frågan. Jag upprepar den för säkerhets skull: Varför sa du till en partikamrat att du är kommunist och till NT att du är socialist (och feminist)?

    SvaraRadera
  4. Helt plötsligt märker jag att det inte var helt orimligt när jag skrev att FP Norrköpings viktigaste fråga är om jag är kommunist eller inte. Samt, citat mig själv, "Men som jag brukar säga, kommunistkortet dras fram när man är så pass duktig chey att argumenten sinat."

    Nej du Mathias, kom inte dragandes med det gamla kommunistkortet för det kommer du ingenstans med. Att du påstår att jag har sagt saker tänker jag inte ens kommentera.

    Jag är inte kommunist och kommer aldrig att vara. Lyssna på Robert Nordman, jag är ju en Gudrunfantast!

    SvaraRadera
  5. Men kan du inte vara snäll och svara på frågan? Det är väl totalt femte eller sjätte gången du låter bli att göra det nu. För varje gång blir det konstigare och konstigare.

    SvaraRadera
  6. Men snälla Mathias, om du har hört någonting, hittat på eller drömt att någon har sagt att jag har sagt att en person har hört osv osv, som du kräver att jag ska kommentera. Det är befängt.
    Jag är inte kommunist. Jag vet inte var du har fått det ifrån och jag tar avstånd från allt det som du sammankopplar med kommunism.

    SvaraRadera