tisdag 18 oktober 2011

SDs Wiechel - du skäms inte över Sveriges flyktingpolitik!

Markus Wiechel från SD Norrköping, du skriver i min blogg att du, precis som jag, idag skäms över att vara svensk på grund av Sveriges tänka utvisning av Ganna. Jag tror dig inte ett ögonblick!

Nej Markus Wiechel - du skäms inte över Sveriges flyktingpolitik. Faktum är att om du fick bestämma skulle du göra flyktingpolitiken ännu hårdare, ännu strängare och framförallt så skulle knappt några flyktingar tas emot av Sverige.

Wiechel, du skäms inte över att 91-åriga och svårt sjuka Ganna från Ukraina att hennes utvisning 50 minuter innan hennes plan skulle lyfta från Arlanda, blev stoppad. För det är precis så ditt partis politik ser ut.

Kom och inte låtsats som om SD har mänskliga sympatier för andra människor och kulturer för att ni i Norrköpings kommunfullmäktige lägger motioner om utsmyckning av offentliga platser eller fler lekplatser för barnen. För vi antirasister vet att ni gör det för att stjäla fokus från era andra politiska åsikter. Som att papperslösa inte ska få stanna i Sverige. Att ingen anhöriginvandring ska ske. Om ni fick bestämma skulle Sverige inte vara ett vacker mångkulturellt samhälle utan ett kallt och stängt land.

SDs argument är att om det kommer invandrare till Sverige så kommer de äta upp, sno, och stjäla den svenska välfärden. Det är inte sant. Sverige har aldrig varit så rikt som vi är idag. Och ändå så SD så rädda för andra människor att ni hellre skickar dem hem till tortyr, ensamhet eller som i Gannas fall skicka hem henne till ett land där hon inte har någon familj och ingen som tar hand om henne.

Idag var det Europadomstolen som tillfälligt stoppade Gannas utvisning. Om två veckor kan stoppet vara borta. Då protesterar vi antirasister igen.

Wiechel, en hälsning från oss antirasister, visa vilka åsikter ni står för istället för att låtsas ha ett samvete!


Som avslutning citerar jag Kalle Larsson från Flyktingbloggen

Läs mer om Ganna, händelsen idag och om Sveriges skamliga flyktingpolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar