tisdag 25 oktober 2011

Norrköpings kommunfullmäktiges motionsbeslut

På gårdagens kommunfullmäktige har vi beslutat om att Norrköping ska börja arbetet med att införa program öppen källkod, jättebra motion och beslut från S! Hurra!

Kommunfullmäktige tog även beslut om att fullmäktigesmöten ska börja tv-sändas.Tänk er vad häftigt att få se alla creediga och snygga fullmäktigeledamöter - wow!

SD motionerade om att de vil ha insynsplatser i kommunens nämnder och styrelser - de begärde votering av förslaget och förlorade med 80 - 4 röster.

SD vill även införa ett mångkulturellt bokslut i kommunen där kommunen ska särredovisa hur mycket invandringen kostar. I typiska rasistiska manér anser SD att invandrarna kostar så pass mycket att hela Sveriges välfärdssamhälle kommer att urholkas. De är det enda partiet som skyller samhällets strukturella problem på enskilda individer. "Det mångkulturella samhället kan aldrig lyckas" sa Markus Wiechel inför hela kommunfullmäktige. Samtliga partier var emot denna motion.

SD vill även att kommunen ska köpa in fler hjärtstartare. Det finns redan ett fullgott behov i kommunens lokaler.

Det som är mest spännande med SD just nu är deras attityd. Ena gången är det väldigt synd om dem, för ingen av blocken vill samarbeta med dem. I nästa stund står de i talarstolen och både häcklar, beskyller och kallar andra partier för namn.

Det är ett väldigt konstigt sätt att visa sig professionell inom politiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar