tisdag 22 november 2011

Vad Linda gjorde förra veckan!

Förutom att jag förra vecka har varit V Norrköpings främsta bostadspolitiker mediamässigt, se här och här, så har det var en intensiv politiskt vecka.

Förutom måndagens jämställdhetdebatt...




...så var det Gymnasienämndsmöte i onsdags. 






Med obligatorisk skollunch och besök på skolan. Denna gång på Ebersteinska. Jag är inget större fan av skolluncher, men på Eber var den faktiskt ändå ok. Om man är snäll i bedömningen.





Onsdagen avslutades sent, sent med regionmöte. Östergötland beslutade att flirta med Sörmland, Örebro och Västmanland och be om att få ingå i en region med dem. I dagsläget ser det inte överdrivet positivt ut. Kan bero på M (majoritet i landstinget och regionförbundet) vill bilda en egen östgötaregion och därför kanske inte lägger all sin kapacitet i att förhandla med de andra landstingen. Vem vet.

 
Och i lördags var jag i Örebro och pratade partistyrelsens motionssvar för kongressombud från Örebro, Västmanland, Östergötland och Värmland. Ett mycket trevligt möte och bra avslutning på en intensiv vecka!



För övrigt så måste denna sida om rikskapitalbolag besökas! Och läsa Vänsterpartiet Malmös utredning om vinster i riskkapitalbolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar